Konsalting bilten 2

bilten-naslovna


Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je iz štampe izašao drugi broj Konsalting biltena. Sadržaj novog izdanja je raznovrsniji, obogaćen tekstovima naših zaposlenih, poslovnih partnera, prijatelja, kao i klijenata.

U biltenu broj dva možete čitati o oporezivanju dobiti, prednostima ulaska u sistem PDV-a, poslovima koje obavlja knjigovođa, kao temama iz oblasti knjigovodstveno-računovodstvenih poslova, ali i o međunarodnom poslovanju kao novoj delatnosti Konsalting Aktiv grupe, odnosno, konkretno – o mogućnostima, načinima i potencijalu proširenja Vašeg posla u Ujedinjene Arapske Emirate. Naredne brojeve biltena već smo rezervisali za neke druge zemlje.

Informišite se o važnosti registrovanja žiga (brenda), kao i kreativnosti u poslu, u tekstovima koji su za naš bilten napisali iskusni advokat i dugogodišnja urednica RTS-a.

bilten-sadrzaj

S obzirom da je reč o korporativnom biltenu, možete se upoznati i sa našim internim pristupom organizaciji kroz tekstove Istorija računovodstva i Značaj obuke i razvoja kadrova. Svakoj obavezi unutar kompanije, bez obzira da li je više ili manje važna, pristupamo posvećeno i sistematično.

Posebno ističemo autorski tekst predsednika UO Konsalting Aktiv grupe Igora Jelića, i ponosno naglašavamo da ne zastupamo jedino interese naše kompanije, već i interese naše  profesije. Zalažemo se za uređenje sistema i uvođenje standarda i licenci u oblasti knjigovodstva, koje će omogućiti visok kvalitet svakog obavljenog posla, veću sigurnost i zadovoljstvo svih interesnih strana: klijenata, privrede i države.

Ključne reči koje se odnose na teme kojima smo se već bavili, kao i one o kojima tek nameravamo pisati, možete pogledati na poslednjoj stranici i zaviriti u okvirni plan budućih sadržaja biltena.

Urednik i lektor Konsalting biltena,

 

Dr Jelena Rvović Jelić
Direktor razvoja
Konsalting Aktiv grupa

 

 

 

Author: Konsalting tim

Pišite nam