Konsalting istorijat: treća i četvrta godina

Nakon rastanka sa partnerom, 2009.godine, selimo se u ulicu Tošin bunar (TC Radnički) u poslovni prostor od, tada velikih, 25canstock4374971 kvadrata. Krenuli smo, opet, takoreći iz početka. Ali za razliku od početka u novembru 2006.godine, novi početak nam je doneo mnogo bolje poslovne rezultate.

Razlaz sa partnerom suočio je firmu sa mnogim izazovima, ali se pokazao kao dobra poslovna odluka, s obzirom da je prva godina samostalnosti bila sa ubedljivo najvećim procentom rasta prema broju klijenata. Naravno, uz dosta zalaganja i, sada, mnogo više uloženog vremena i truda, povećanje broja klijenata pratilo je i povećanje broja zaposlenih. Konsalting Aktiv kraj godine dočekuje stabilnije, no, moramo priznati, i dalje na staklenim nogama zbog velikih promena. Nismo odustali…

Posle najuspešnije i najturbulentije godine u trogodišnjem Konsalting poslovanju, dolaze i novi ugovori, pa je 2010.godina za nas bolja od prethodne. Dogovor i Sporazum o saradnji koji je firma potpisala sa Kineskim parterima, doneli su mnogo novih klijenata, a zbog povećanog obima posla otpočeli smo poslovanje sa dve adrese: pored kancelarije u TC Radnički gde smo već bili, proširili smo poslovni prostor i na kancelarije u,arrow-1217946_1280 tadašnjem, China trade centru. Poslovanje sa dve lokacije u Beogradu imalo je svoje prednosti i mane, kao i poslovanje sa novim poslovnim parterima. Bilo je dosta prepreka sa kojima se smo se po prvi put susretali i prevazilazili ih, gradeći tako značajno iskustvo u obavljanju knjigovodstveno-računovodstvenih poslova i poslovanju uopšte.

Ove dve godine, 2009. i 2010. su, tako, veoma važne za nas, jer smo stekli nove veštine i nove poslovne kontakte, a time inicirali i nove ideje za naredni poslovni period.

Konsalting istorijat: prve dve godine.

 

Sektor za razvoj
Konsalting Aktiv grupa

Author: Konsalting tim

Pišite nam