Slavimo prvu poslovnu deceniju!

10god

 

 

Pre tačno 10 godina naziv Konsalting se prvi put pojavio na nekom zvaničnom dokumentu: na današnji dan 2006.godine overen je Statut kada je firma upisana u APR najpre kao Konsalting pro, a dve godine kasnije kao Konsalting Aktiv. Puno entuzijazma, volje i odlučnosti obeležilo je ulazak u posao, a pre svega vizija da se ponudi nešto više od uobičajene knjigovodstvene agencije kakve su poslovale na tržištu.

 


Prešli smo dug put, od 2006. do 2016.godine, od 1. do 200. klijenta, od jednog obračuna zarada mesečno do 1.000, od nekoliko stotina hiljada dinara prihoda naših klijenata o kojima smo brinuli do 5,2 milijarde dinara o kojima brinemo danas, od jednog do 15 zaposlenih, od 7 kvadrata poslovnog prostora i jedne kancelarije do 210 kvadrata i 11 kancelarija!


 

  • Kako je taj put izgledao, na koje prepreke smo nailazili, šta su za nas bili usponi, šta padovi, koje izazove i rizike smo susretali, zašto 2008.godinu smatramo najtežom, 2015.najboljom, kao i druge interesantne informacije iz kompanijske desetogodišnje istorije možete pročitati u 4 naredna posta koja ćemo objaviti tokom rođendanske nedelje. 
  • Pored toga, organizovaćemo i korporativnu proslavu ovog veoma važnog jubileja i druženje sa našim zaposlenima i poslovnim partnerima. Predsednik Upravnog odbora Konsalting Aktiv grupe Igor Jelić će prisutne podsetiti na dosadašnje rezultate poslovanja i događaje koji su doprineli rastu kompanije.
  • Povodom 10 uspešnih poslovnih godina za sve nove klijente sa kojima u toku sledeće dve nedelje (do 28.11.) potpišemo Ugovor o saradnji odobravamo 10% popusta u sledećih 10 meseci na knjigovodstvene usluge! I druge pogodnosti..
  • U pripremi su i dva intervjua koja će obuhvatiti temu “poslednjih 10 i sledećih 10 godina”, sa Igorom Jelićem i  direktorom razvoja Konsalting Aktiv grupe Dr Jelenom Rvović Jelić, kako bi upotpuniti proslavu decenije postojanja i razgovorom o budućnosti kompanije i novim poslovnim planovima. Intervjue će voditi novinar i urednik Milica Gacin.

 

Sektor za razvoj
Konsalting Aktiv grupa

Author: Konsalting tim

Pišite nam